HURTIG LEVERING 1-7 HVERDAGE   |       KUNDESERVICE RING PÅ 75614111

Handelsbetingelser

   

Generelle oplysninger

Trævarer Fabrikernes Butik
Enkeltmandsvirksomhed
CVR-nr. 69120954

Åboulevarden 74

8700 Horsens
E-mailadresse:horsens@traeudsalg.dk 
Telefonnummer:75614111


Betaling

Vi modtager betaling med Dankort / VISA-Dankort. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. 
De Frie Træudsalg Horsens / Kolding krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.


(Ved bankoverførsel, check el. lign. er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.


Levering

De Frie Træudsalg har fragtpriser fra 75 Kr.
 

 Køb mellem       0-100 kr.                                  = 75 kr.
 Køb mellem   100-250 kr.                                  = 100 kr.
 Køb mellem   250-400 kr.                                  = 150 kr.
 Køb mellem   400-600 kr.                                  = 200 kr.
 Køb mellem   600-900 kr.                                  = 350 kr.
 Køb mellem   900-??? kr.                                  = 450 kr.Vælger du at betale fragt, vil vi kunne levere inden for 7 arbejdsdage, hvis vi har varen hjemme.

I tilfælde af, at varen ikke er på lager, vil længere leveringstid kunne forekomme. I så fald kontakter vi dig på tlf. / mail.

Priserne fordeler sig sådan.
  

Levering med Brink /postdanmark eller egen fragtmand

I tilfælde af, at du bor på en ø uden broforbindelse, skal du rette henvendelse til os, så vi nærmere kan aftale levering samt fragtpriser.

Bor du i udlandet samt Grønland og Færøerne, er du velkommen til at kontakte os på e-mail. Så kan vi aftale nærmere om prisen på fragt. 

(VED HENVENDELSER I DENNE SAMMENHÆNG KAN DER GODT GÅ ET PAR DAGE, INDEN DU HØRER FRA OS) 

Alle priser er inkl. moms


Modtager du en faktura i din mail, er varen afsendt fra butikken.

Hvis du ikke i løbet at et par dage har modtaget din pakke, bedes du kontakte os på horsens@traeudsalg.dk 
eller tlf. 75 61 41 11 så vi kan finde ud af, hvad der er sket med forsendelsen.

Du har også mulighed for at hente varen i en af vore butikker. I dette tilfælde sparer du naturligvis hele fragten.. I tilfælde af, at den valgte butik ikke er lagerførende af din vare, kan der gå op til 14 dage, inden varen er klar til afhentning i butikken. Vi forsøger at gøre det hurtigst muligt, så du ikke skal vente på varen længere end højst nødvendigt.

Når varen er klar til afhentning i butikken, ringer eller mailer vi til dig med besked om, at varen er klar til afhentning.

Vi glæder os til at betjene dig som kunde og håber, at du vil være tilfreds med at handle ved os.

Trævarer Fabrikernes Salgskontor

PS: Vi tager forbehold for tastefejl og prisændringer.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 

Består varen af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse.
 
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at sende en mail til info@traeudsalg.dk   I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 
                                                                                                                        
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.


Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.


Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Åboulevarden 74
8700 Horsens

 
Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adress mod forudgående aftale.
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.
 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
 
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 

Varen sendes til:
Åboulevarden 74, 8700 Horsens
 
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.
 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
 
Personoplysningerne registreres hos Trævarer Fabrikernes Butik og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
 
Den dataansvarlige på www.traeudsalg.dk er Ulla Ebbesen.
 
Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.
 
 
Som registreret hos Trævarer Fabrikernes Butik har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: horsens@traeudsalg.dk 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til horsens@traeudsalg.dk  Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.
 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 24.10 2017